mimilitus

mimilitus és un projecte de lleure creatiu que neix el 2016.

Formo tàndem juntament amb Mireia Sànchez (terapeuta, escriptora i editora)

Portem la creativitat a esdeveniments, als casals, als centres cívics, a les associacions i a la teva festa d’aniversari. Oferim activitats de lleure relacionades amb la creativitat a nens i nenes d’entre 5  a 10 anys  en els quals realitzem:

 

Visualitzacions creatives

Són activitats de relaxació que duren uns 30 minuts. Ens ajuden a baixar el nivell d’esverament, ens fan conscients del nostre cos, ens alliberen les tensions i ens permeten entrar en un món màgic que ens predisposa a crear.

 

Manualitats

Són activitats de treballs manuals que duren entre 60 i 90 minuts.  En tenim moltes de pensades: amb materials de la natura, amb materials reciclats, amb troballes que hem fet als “xinos”, amb materials diversos de papereria… Pots escollir quina t’agrada més per fer en el teu espai.

 

Co-creació de contes

Són activitats relacionades amb contes que duren uns 60 minuts, pero els contes de tota la vida ja ens els sabem de memòria i per això ens ho passem millor inventant què van fer la Ventafocs i el príncep després del viatge de noces o on va aprendre la mare de la Caputxeta a fer pastissos…

 

Actualment preparem un projecte audiovisual de tutorials de manualitats per nens i nenes en un canal propi de Youtube.

Per contractar els nostres serveis us podeu posar en contacte a través del nostre web.

Litus
Mimi
Mireia Sànchez (Mimi) Carles Puig (Litus)

Jo sóc la Mimi, fa més de 25 anys que em dedico a l’educació infantil, també sóc artista plàstica, artesana i escriptora de contes per a nens i nenes. De vegades guanyo algun premi de pintura i d’altres em publiquen algun conte però el que de debò m’agrada és crear i més si ho puc compartir amb tu: explicar històries, fer manualitats, aprendre tècniques i aplicar-les en objectes nous, barrejar colors… embrutar-me i passar-ho pipa! Per això faig aquests tallers amb en Litus. Vine amb nosaltres!

Jo sóc en Litus. Sóc monitor de lleure i també fa més de 25 anys que sóc ninotaire, il·lustrador i dissenyador. He creat dibuixos animats que s’han vist arreu del món, he dibuixat llibres per a nens i nenes i per a senyors i senyores grans, també. Pots trobar els meus dibuixos tan en espais de publicitat com estampats en una samarreta. Tinc tants ninots i colors al cap que necessito que surtin, per això faig aquests tallers amb la Mimi. T’hi apuntes?

mimilitus
Mimi
Mireia Sànchez (Mimi)
Litus
Carles Puig (Litus)
mimilitus
Mimi
Mireia Sànchez (Mimi)
Litus
Carles Puig (Litus)
mimilitus
Mimi
Mireia Sànchez (Mimi)
Litus
Carles Puig (Litus)